BKHCH KŐAKÓI UTAH


tricolor kan, született: 1989.12.23.
tenyésztő: Harsányi Péter, tulajdonos: Harsányi Péter

1989.12.23 - 1998.12.31.

Karácsony előestéjén született, s szilveszter hajnalán ment el örökre. Közben alig több mint 9 évet töltöttünk együtt. Gyönyörű, de fájdalmasan kevés idő...

Már születésekor elhatároztuk, hogy megtartjuk "CONNY"-t, mert régen szerettünk volna egy szép tricolor kant, s reméltük, hogy kitűnő származása alapján később minőségi kutya lesz belőle. Szerencsénk volt, mert "Conny" páratlan kiállítási sikersorozatot produkált. Fiatal osztályban valamennyi kiállítását megnyerte, s közben Veronában 10 hónapos korában Fiatal Európagyőztes címet szerzett! Ezzel "Conny" lett a fajta hazai történetének első collie-ja, aki kontinensgyőztes címet szerzett . A HJCH címet a HCH cím követte, majd 1993-ban Genovában kapott hetedik CACIB eredményét követően az INTERNATIONALE CHAMPION címet is elnyerte! Ugyancsak első collie-ként a hazai collie-tenyésztés történetében . Három évben volt legeredményesebb collie kan, két évben Championok CH-ja, 2 x FCI I. Fcs. győztes, és ugyancsak egyetlen collie-ként 2 x Best In Show címet kapott! Tenyészkanként is kitűnően megállta a helyét, 5 országban közel 20 kölyke kapott győztes címeket. Itthon HJCH és HCH . Finnországban Finn CH, Észt CH és INTERNATIONALE CHAMPION utóddal rendelkezett.

Ma már mindez a múlt... Nehéz elfogadni, hogy nem látjuk többé nemes tartását, szép arckifejezését. Mégis boldogok vagyonk, hogy "CONNY" a miénk volt, emlékét büszkeséggel és szeretettel örökre megőrizzük.

 

Grand HCH Pelido Royal Velvet GBCH Pelido Double Fantasy Lynway Sandknocker
Celestine Crystal at Langili
Pelido Pot Pourri Brettonpark Latest Love at Pelido
Aspera Love Me Do
HCH Quercia Vom Hause Reinhard BSG DCH INTCH VDHCH WW-85 Cookie Vom Hause Reinhard Chancellorville Aquitane
Lansinghs Power Pretty Girl
Rainbow Vom Hause Reinhard Ivy Vom Hause Reinhard
Lansinghs Power Pretty Girl

 

© Kőakói kennel & Krausz Mariann • 2004-2005